Άνοιξη 2017 και η μόδα ανθίζει και πάλι! 15 floral προτάσεις για να ανανεώσεις το look σου!

Όταν ακούς τη λέξη "άνοιξη" ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου 'ρχεται στο μυαλό; Θα σου πούμε εμείς: λουλούδια!  Λουλούδια και χρώματα  που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεσή στο άψε - σβήσε ακόμα και τις πιο μουντές μέρες και φυσικά, να ανανεώσουν το καθημερινό ή όχι ντύσιμό σου.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι τα floral prints επιστρέφουν δυναμικά είναι και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις εμφανίσεις μας και αυτή την άνοιξη. Bohemian, ρομαντικά outfits εμπνευσμένα από τα 70's, ρούχα και αξεσουάρ μπορούν στη στιγμή να αναδείξουν την πιο girly και ρομαντική πτυχή του εαυτού σου...

Αν βέβαια, είσαι από εκείνες που φοβούνται το floral, είτε γιατί θεωρείς ότι σε ένα total flower look θα σου προσθέσει όγκο (τα κάνουν κάτι τέτοια τα εμπριμέ, είναι γεγονός), είτε γιατί δεν είναι τόσο ρομαντικό το στυλ που σε εκφράζει, μπορείς πάντα με ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ να προσθέσεις τη λουλουδάτη πινελιά σου και να μπεις σε spring mood τόσο έσυ, όσο και οι γύρω σου που θα σε απολαμβάνουν!

Για 'σένα ειδικά μπήκαμε στο jamjar, κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε (όχι 1, όχι 2) 15 προτάσεις για να φορέσεις λίγη άνοιξη πάνω σου!

 

 

 

Λαστιχάκι μαλλιών, 5,50€

Πορτοφόλι με θήκες, 25€

Headband, 13,50€

Oxford shoes, 71€

Τσάντα φάκελος, 40€

Δαχτυλίδι, 45€

Τσαντάκι, 25€

Κρεμαστά σκουλαρίκια, 12,50€

Φουλάρι, 36€

Σκουλαρίκια, 18,50€

Τσαντάκι, 33€

Σκουλαρίκια, 15,50€

Τσαντάκι clutch, 22€

 

Βραχιόλι, 14,50€

Φόρεμα 98€