Καλοκαίρι 2015: 5 εξωτικά statements necklaces για να απογειώσεις ακόμη και το πιο απλό καλοκαιρινό outfit

statement_2

Το καλοκαίρι έφτασε και ακόμη και αν ο καιρός δεν το επιβεβαίωνε ακριβώς μέχρι και πριν λίγες ημέρες, όλες μας έχουμε ήδη ξεκινήσει να φοράμε δειλά δειλά τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά outfits, αλλά και να προσθέτουμε νέα κομμάτια της σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2015 στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.
Φυσικά, για ακόμη μια χρονιά οι επιταγές της ελληνικής μόδας είναι πολλές και ιδιαιτέρως θελκτικές! Αν μιλάμε δε και για μοναδικές handmade δημιουργίες όπως εντυπωσιακά δερμάτινα σανδάλια, αέρινες μπλούζες σε παλ χρωματισμούς και girly φορέματα, η επιλογή γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.
Εκτός, όμως, από τα νέα κομμάτια που θα προσθέσουμε στην καλοκαιρινή μας collection, πολύ πιθανόν να θελήσουμε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να αναδείξουμε και να ανανεώσουμε κομμάτια αγαπημένα και πολύ πολύ φορεμένα, εξοικονομώντας, έτσι, κόπο, χρόνο και κόστος. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επιλέξουμε τα πιο stylish statement κολιέ σε έντονα, χαρούμενα, καλοκαιρινά χρώματα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα χαρίσουν λάμψη, στυλ και άποψη σε κάθε outfit.
Δες παρακάτω τα 5 κορυφαία, εξωτικά, #tapiowraiapouexeisdei statement necklaces που διαλέξαμε για σένα από το jamjarstore La Chiave Magica, για να νιώθεις φρέσκια, ανανεωμένη, αέρινη και καλοκαιρινή σε κάθε σου εμφάνιση!

statement_1Το κίτρινο είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δυναμικά καλοκαιρινά χρώματα! Σου φτιάχνει τη διάθεση, είναι χαρούμενο και αναδεικνύει το υπέροχο μαύρισμα σου. Φτιαγμένο από κίτρινη πλεξίδα και μωσαϊκό από ύφασμα και μέταλλο, αυτό το statement necklace είναι ιδανικό για τις πρωινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Διαθέσιμο επίσης στο υπέροχο σομόν και το φωτεινό πετρόλ.

statement_6Εμπνευσμένο από το τους hippies των 60s και 70s, το boho chic στυλ επιστρέφει δυναμικά ως μία από τις σημαντικότερες και δημοφιλέστερες τάσεις της εποχής. Τα καφτάνια, οι τουνίκ, τα μάξι φορέματα και τα παντελόνια καμπάνα κυριαρχούν στις boho εμφανίσεις και συνδυάζονται άψογα με πολύχρωμα statement κοσμήματα. Το χρώμα είναι must, όποτε τόλμησέ το με κομμάτια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
statement_3
Επίλεξε το ζωηρό πράσινο για να δώσεις ένα πιο σοφιστικέ αέρα και μια καλοκαιρινή φρεσκάδα στις εμφανίσεις σου. Σε αρχαιοελληνικό στυλ, το κολιέ είναι φτιαγμένο από πράσινη πλεξίδα, μεταλλικά στοιχεία στολισμένα με μικρές χάντρες σε πράσινο και τιρκουάζ και είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές σου εξόδους.

statement_4Είναι γεγονός πως η τάση του vintage αυξάνει τη δυναμική της σεζόν με της σεζόν, έχοντας κερδίσει το δικό της φανατικό κοινό. Αν είσαι και εσύ λάτρης της vintage fashion κουλτούρας, επίλεξε αυτό το εντυπωσιακό ριγέ άσπρο μαύρο κολιέ που στολίζεται με μια μεταλλική δαντέλα σε μαύρο και μικρά στρασάκια.

statement_5Το τιρκουάζ είναι ένα χρώμα ιδιαίτερο, ένα χρώμα με άποψη, ένα χρώμα συνώνυμο της φινέτσας και της θηλυκότητας. Φόρεσέ το με το κοραλί strapless φόρεμά σου ή με το αγαπημένο σου jean σορτσάκι και το άσπρο σου t-shirt.