Ξέχνα τα όχι, τα πρέπει και τα μη: φόρα ό,τι σου αρέσει!

ifBe Free. Be You. BeYoutiful.
Θεμελιώδης αρχή. Αν σου αρέσει, φόρεσε το. Δεν έχει σημασία αν θεωρείται από άλλους υπερβολικό ή αν δεν αρέσει σε όλες τις φίλες σου ή αν δεις ένα ελαφρύ μειδίαμα την ώρα που θα φορέσεις κάτι διαφορετικό. Όταν διαλέγεις κάτι που σου αρέσει και το υποστηρίζεις, μην προβληματίζεσαι για το "τι θα πει ο κόσμος".

Κόκκινο Κραγιόν.

redΝαι εντάξει. Θεωρείται αρκετά έντονο για τις πρωινές ώρες. Ωστόσο, αν δεν έχεις βάψει έντονα τα μάτια σου και τα ρούχα που έχεις επιλέξει είναι απλά και όχι χρυσοποίκιλτα δεν βλέπω γιατί είναι υπερβολή να φωτίσεις το χαμόγελό σου με το αγαπημένο σου κραγιόν. Δεν είναι απαραίτητο πως θα είσαι σαν "λατέρνα" αν δεν φορτώσεις το υπόλοιπο ντύσιμο σου με glitter, πούλιες και τα συναφή. Plus - το κόκκινο κραγιόν έχει διαχρονική αξία.

Το καπελάκι σου στραβά.

hatΝαι, ισχύει δεν είμαστε στο Marais για να πεις πως τα καπέλα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μας και άρα περνάς απαρατήρητη! Ωστόσο, αν ξεπεράσεις το ότι θα κάνεις αρκετά κεφάλια να γυρίσουν, φορώντας σε μια πρωινή βόλτα ένα ωραίο καπέλο, να ξέρεις πως τα καπέλα απογειώνουν το στυλ σου. Δίνουν έξτρα πόντους κομψότητας σε ένα απλό καθημερινό outfit ή μετατρέπουν το casual ντυσιμό σου σε πιο bohemian. Ιδίως το χειμώνα, παρέα με τα σκουφιά που έχουν και πιο πρακτικό χαρακτήρα, το καπέλα σου μπορεί να είναι μια πιο stylish πινελιά, είτε το φορέσεις για μια Κυριακάτικη βόλτα είτε ένα πρωί που απλά θα πας στη δουλειά σου. Μην ξεχνάς πως ένα καπέλο ιδανικό για να κρύβει μια κακή μέρα των μαλλιών σου! Να τα λέμε και αυτά. Απενεχοποίηση τώρα.

Ασ'τα τα μαλλάκια σου, ανακατεμένα

headband
Μη διστάζεις να φοράς αυτά τα φανταστικά αξεσουάρ που έχουν δημιουργηθεί για να κοσμούν τα μαλλιά μας! Στέκες, κοκκαλάκια, κορδέλες, headbands με λουλούδια, χωρίς λουλούδια, με φιόγκους, με σχέδια, πουά ή καρό ή ριγέ σε διάφορα χρώματα και patterns, πλεκτά, μάλλινα, βελούδινα, μακό, χρυσά και ασημένια, μπορούν να μετατρέψουν το look σου σε πιο ρομαντικό, σε πιο girly, σε πιο vintage σε ό,τι θες εσύ να το κάνεις να είναι και να μαγνητίσουν το βλέμμα των γύρω σου!

Πρίμα Μπαλαρίνα

tutu2Και γιατί δηλαδή να μη μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου tutu; Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι! Με γόβες για πιο βραδινά looks ή με sneakers για πρωινές εμφανίσεις, με crop tops, με απλά t-shirt με στάμπες ή με πουκάμισα όσο πιο πολύ πειραματίζεσαι τόσο περισσότερο θα σε εκπλήσσει η στυλιστική δύναμη που έχει το τούλι! Εάν έχεις φαντασία, μπορείς να κάνεις το outfit με μια τούλινη φούστα όσο casual είναι και ένα blue jean με λευκό t-shirt! Είναι girly, είναι chic και κάτι ξεχωριστό και λίγο παραμυθένιο, ιδανικά για τις ημέρες που ξυπνάς με όρεξη να δοκιμάσεις νέους συνδυασμούς! Ναι, ίσως να είναι μια εκκεντρική επιλογή και ναι θέλει προσοχή ο τρόπος που θα συνδυάσεις την tutu ώστε να μην φαίνεται ξένη πάνω σου, αλλά δεν χρειάζεται να έχουμε στυλιστικά απωθημένα!
If you like it wear it. All we have is now.