Πες μου τι (εσώρουχα) φοράς, να σου πω ποιος είσαι

underwearΤα εσώρουχα σου, όπως και ό,τι άλλο διαλέγεις να φοράς, μιλάνε για σένα! Ξέρεις τι λένε; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά; Τι εσώρουχα φοράς; Δεν είμαστε αδιάκριτοι. Τα μάτια θέλουμε να σου ανοίξουμε.

Δαντέλα ή σατέν, ή βαμβάκι ή μετάξι ή ό,τι άλλο σου αρέσει - πλέον υπάρχουν άπειρες επιλογές εσωρούχων, είτε ψάχνεις συγκεκριμένα σχέδια, είτε υφάσματα, είτε τιμή είτε απλώς την καλύτερη ποιότητα! Τι λένε λοιπόν οι έρευνες; Ας μιλήσουμε για τα χρώματα.

χειροποίητα_εσώρουχα

Τα κόκκινα εσώρουχα δείχνουν πως έχεις αυτοπεποίθηση και φανερώνουν την αισθησιακή σου διάθεση. Άλλωστε το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση.

Τα μαύρα εσώρουχα είναι ένας συνδυασμός δύναμης, γοητείας και πάθους. Είναι τα πιο δημοφιλή εσώρουχα και μπορούν, ανάλογα το ύφασμα και το σχέδιο να είναι ρομαντικά ή ακόμα και πολύ προκλητικά!

Τα λευκά, όπως είναι επόμενο, παραπέμπουν στην αθωότητα. Φήμες λένε μάλιστα πως τα λευκά για τους άντρες δείχνουν και μια γυναίκα "ανοιχτή" σε νέες προκλήσεις.

Τα ροζ εσώρουχα, δείχνουν το girly χαρακτήρα και τα πολύχρωμα εσώρουχα παραπέμπουν σε χαρά, ενθουσιασμό και όρεξη για ζωή!

girly

Δε φοράμε όμως αποκλειστικά ένα είδος εσωρούχων! Αντιθέτως, μια γρήγορη ματιά στο συρτάρι με τα εσώρουχα σου θα σε πείσει πως έχεις περισσότερα από ένα στυλ, ανάλογα φυσικά με τη διάθεσή σου!

Τα βαμβακερά που σπάνια λείπουν από το συρτάρι αυτό, σε διάφορα σχέδια, σχήματα και χρώματα είναι η κλασική επιλογή όταν η απόλυτη άνεσή μας είναι και η βασική μας προτεραιότητα. Αγαπημένη κλασική επιλογή πολλών γυναικών για παράδειγμα είναι τα boyshorts όταν η ελευθερία κινήσεων είναι κυρίως αυτό που μας ενδιαφέρει.

 Tα δαντελένια εσώρουχα δείχνουν ρομαντική διάθεση, ευαισθησία και δύναμη! Όταν φοράς prints & animalprints δείχνεις και πως παραμένεις νέα, όσο χρονών και αν είσαι και παράλληλα, φανερώνεις μια πιο wild πλευρά σου, που υπάρχει, χωρίς να φωνάζει όμως!

Όποια και αν είναι η συνηθέστερη επιλογή σου, σημασία έχει να αισθάνεσαι καλά γιατί η ομορφιά ξεκινάει από μέσα! Άλλωστε, πόσες φορές δεν νιώθεις πιο δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση όταν φοράς και εσώρουχα που σου αρέσουν;

jamjar