5+1 αντισυμβατικές jamjaroδημιουργίες για να ξεχωρίσεις από το πλήθος

foremaΔε χρειάζεται να επιλέξεις τα πιο extreme ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα για να μην περνάς απαρατήρητος και να είσαι In Fashion και φυσικά δεν χρειάζεται να τα συνδυάσεις με τον πιο εκκεντρικό τρόπο, μήπως υπάρχει κάποιος αμφιβληστροειδής που δεν σε έχει εντοπίσει. Τουναντίον, υπάρχουν πιο εύκολοι και ακίνδυνοι τρόποι για να ξεχωρίσεις!

woolturbanΤόλμησε το και φόρεσε το μάλλινο headband και εσύ στα μαλλιά σου! Αντί για σκουφί, ή αντί για κορδέλα ή για απλά για να κάνεις τη διαφορά. Είναι απλό, όμορφο και αρκετά πρακτικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα που έρχεται!
forema1HELLO YELLOW - Βάλε χρώμα στη ζωή σου.
Όλα ωραία και όλα καλά με τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα χρώματα – ξέρεις τα γκρι, τα μπλε, τα μαύρα, τα καφέ. Αλλά μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις τις νεφώσεις παροδικές, φορώντας κάτι άλλο για να είσαι το κάτι άλλο; Say Hello to Yellow.
κασκολΔεν είναι αυτό που νομίζεις.
Ή μήπως είναι; Τι καλύτερο από ένα κασκόλ που μοιάζει με κασκόλ αλλά δεν είσαι και πολύ σίγουρος ότι είναι εντελώς κασκόλ; Θα εξηγηθώ. Είναι μάλλινο και το φοράς γύρω από το λαιμό σου. Ναι, άρα είναι κασκόλ. Τι γίνεται όμως αν έχει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που το κάνει να μοιάζει και με κολιέ; Το θέλεις, σίγουρα. Για να το φοράς all day and all of the night. Σωστά; Σωστά.

xaosΜαζί με εσένα, το ΧΑΟΣ.
Και απλά να φέρνεις το χάος μαζί σου μόνο μέσω ενός T-shirt όπως και να το δεις, είναι επιτυχία. Μέσα από πουκάμισα, κάτω από τα πουλόβερ και τα φούτερ σου και με jeans ή φούστες, βάλε εκούσια λίγο Χάος στη ζωή σου!

bag

Pattern ημών.
Όποιο στυλ ντυσίματος και αν σ’αρέσει, σίγουρα περιλαμβάνει κάποιο pattern. Πουά; Ριγέ; Λεοπάρ; Καρό; Κάτι από αυτά θα προτιμάς! Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις αν σου αρέσει ένα από τα παραπάνω για παράδειγμα το πουά συνήθως το έχεις σε όλες τις πιθανές του μορφές – από βάζο, μέχρι καπέλο και από πουκάμισο μέχρι κάλτσες. Δοκίμασε να μπλέξεις διαφορετικά patterns μεταξύ τους. Φλοράλ με πουά, ριγέ με λεοπάρ, ριγέ με πουά και πάει λέγοντας. Αν τα χρώματα δεν κάνουν μεγάλη αντίθεση το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Δοκίμασέ το! Φόρεσε ένα ριγέ φόρεμα για παράδειγμα και κράτα ένα πουά φάκελο. Θα ξετρελαθείς από το αποτέλεσμα!

skoularikiaΧρυσοασήμωσε.
Μη φοβάσαι να μπλέξεις διαφορετικά υλικά μεταξύ τους. Συνήθως αποφεύγουμε να φοράμε μαζί ασημένια και χρυσά κοσμήματα, γιατί μας φαίνεται too much και αντιαισθητικό. Όμως υπάρχουν και αυτά τα σκουλαρίκια που αντιθέτως μπλέκουν περίτεχνα το χρυσό και το ασημένιο, είναι διακριτικά και συνδυάζονται εύκολα!

Είδες; Υπάρχουν πιο εύκολοι και ακίνδυνοι τρόποι για να ξεχωρίσεις που βασίζονται κάθε φορά και στο δικό σου προσωπικό στυλ. Η ιδέα είναι να μπορείς να συνδυάσεις όλα όσα σου αρέσουν, ακόμα και αν αυτό δεν είναι το σύνηθες, το κλασικό, το συνηθισμένο. Να τα συνδυάζεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο και να ξεχωρίσεις!

Στο jamjar υπάρχουν όλα τα υλικά για να πετύχει η συνταγή! Η εκτέλεση είναι δική σου.