Τσάντες φθινόπωρο – χειμώνας 2018: σου παρουσιάζουμε τις πιο hot τάσεις της σεζόν

Είτε πρόκειται για τσάντες πλάτης, τσάντες ώμου, τσάντες χειρός και τσάντες χιαστί είτε για τσαντάκια clutch, τσαντάκια μέσης ή τσάντες φακέλους, η τσάντα που επιλέγεις κάθε φορά για να σε συνοδεύσει στην καθημερινότητά σου, εκτός από τη χρηστική της ιδιότητα, κατέχει και έναν από τους κορυφαίους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο look σου! Για αυτό θα πρέπει να είσαι κάθε φορά σίγουρη πως όχι μόνο δένει αρμονικά αλλά και αναδεικνύει το συνολό σου.

Είναι γεγονός δε πως μαζί με τα παπούτσια, οι τσάντες συμπληρώνουν τη λίστα με τα αξεσουάρ εκείνα που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη απογειώνοντας ακόμη και το πιο απλό και φαινομενικά αδιάφορο outfit.

Καθώς, λοιπόν, η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και το φθινόπωρο μας κλείνει το μάτι, αποφασίσαμε να κάνουμε την έρευνά μας και να σου μεταφέρουμε εγκαίρως τις φετινές τάσεις της μόδας για να μπορέσεις και εσύ με τη σειρά σου να κάνεις εγκαίρως τις αγορές σου και να απολαύσεις έναν χειμώνα όλο στυλ!

Σύμφωνα, έτσι, με το ρεπορτάζ μας η μόδα στις τσάντες, όπως και στα ρούχα, γίνεται πιο δυναμική και εκκεντρική από ποτέ, κάτι που αντανακλάται τόσο στα σχέδια και στα υλικά, όσο στα σχήματα και τις μορφές. Πλεκτές τσάντες από κλωστή αλλά και χοντρό νήμα, σε σχήμα πουγκί, τετράγωνες ή ολοστρόγγυλες, μικρά τσαντάκια μέσης, αλλά και μεγάλα σακίδια πλάτης πολλές φορές και με μεγάλα λογότυπα κατακτούν τις πασαρέλες αλλά και τις καρδιές των απανταχού fashionistas.

Πλεκτές Τσάντες 

Η μόδα ως γνωστόν κάνει κύκλους και βρίσκει έμπενυση ξανά και ξανά από στιγμές, μνήμες και εποχές που τη σημάδεψαν, επανεφευρίσκοντας και δίνοντας νέα πνοή σε παλαιότερά της κορυφαία δημιουργήματα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πλεκτές τσάντες που βρίσκουν τις ρίζες τους στο πλέξιμο της γιαγιάς αποτελούν και φέτος μία από τις κουρφαίες τάσεις της σεζόν.

Πλεκτό Clunch - DEEP COLLECTION 19' - DEEP BLUE, Maria Anastasiadi Handmade Bags, 39€

Χειροποίητη, πλεκτή τσάντα ώμου-νήμα και δέρμα, GMtr3nD, 47€

Τσαντάκια Μέσης

Ιδιαιτέρως άνετα και πρακτικά, τα τσαντάκια μέσης αποτελούν μια πολύ chic και stylish επιλογή! Καθώς πομακρύνονται από την κλασσική έννοια και εικόνα της βαριά φορτωμένης συνήθως τσάντας, ενθαρρύνουν την  απελευθέρωση από την ανάγκη να "κουβαλήσεις μαζί σου τα πάντα όλα"  και κάνουν εσένα να νιώθεις ανάλαφρη και το look σου πιο φρέσκο και νεανικό!

Χειροποίητο τσαντάκι μέσης, THE HOOD, 27€

Τσάντα μέσης με δέρμα και κρόσσια, Circe Goods, 83,5€

Τσάντες Πουγκιά

Ακόμη μία τάση των τελευταίων σεζόν που φαίνεται να έχει διάρκεια στο χρόνο είναι οι τσάντες πουγκιά! Πλεκτές, δερμάτινες και γούνινες, μακρόστενες ή πιο τετραγωνισμένες, οι τσάντες που θυμίζουν σε σχήμα πουγκιού παραμένουν μια πολύ stylish επιλογή και φέτος το χειμώνα. Μπορούν να φορεθούν τόσο ως τσάντες χιαστί όσο και ως τσάντες πλάτης χαρίζοντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Mini bucket bag, jamjar premium, Chaniotakis, 169€

Πουγκί πλεκτό μπορντώ, MARVI Handmade Bags, 61€

Τσάντες με μεγάλα λογότυπα

Μια τάση που μας ταξιδεύει σίγουρα στα αγαπημένα 90s που φέτος έχουν την τιμητική τους είναι τα μεγάλα λογότυπα που φέτος κάνουν δυναμική επάνοδο τόσο στα ρούχα (ειδικά στα t-shirts) όσο και αξεσουάρ! Και οι τσάντες, λοιπόν, φέτος "φωνάζουν" απενοχοποιημένα το όνομα του σχεδιαστή τους με όσο το δυνατόν πιο φανταχτερό και περήφανο τρόπο! Τολμήστε, έτσι, τσάντες με μεγάλα γράμματα, λογότυπα και στάμπες και περπατήστε με την αυτοπεποίθηση που σου χαρίζει ένα branded item!

Backpack Basic LVL Large, Lovely HandMade, 133€

Μεγάλες τσάντες (πλάτης)

Γενικώς, με τα όρια των δύο φύλων να γίνονται πιο θολά και τη γυναίκα να διεκδικεί ακόμη περισσότερο χώρο και δύναμη, τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ αποκτούν με τη σειρά τους μεγαλύτερο όγκο και εκτόπισμα με τις πιο λους γραμμές να ορίζουν έναν νέο τύπο δυναμικής και απελευθερωμένης θηλυκότητας. Σε αυτό το πλαίσιο φέτος είναι πολύ hot οι μεγάλες τσάντες πλάτης αλλά και ώμου.

Τσάντα Πλάτης Φελλός "Bohemian Dream", Que Sera, 78,5€

 Εμείς σου προτείναμε τις δικές μας αγαπημένες τσάντες της σεζόν, αν θες, όμως, μπορείς να βρεις αυτή σου ταιριάζει καλύτερα ρίχνοντας μια ματιά σε όλες μας τις τσάντες. Enjoy the ride!