Τα 10 must have πράγματα που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα σου

cover

Μετά από αρκετές συννενοήσεις, ατέλειωτο ψάξιμο σε site και κουβέντες με γνωστούς γνωστών κατέληξες με την παρέα σου για το πού θα πάτε διακοπές. Αφού χαρήκατε που καταφέρατε να βρείτε δωμάτιο στο νησί που θέλατε ήρθε η *πιο* δύσκολη ώρα, αυτή της προετοιμασίας της βαλίτσας.Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το τι χρειάζεται να πάρεις μαζί σου στις διακοπές. Τα δύο φορέματα είναι λίγα ή πολλά; Να πάρεις έξτρα σανδάλια ή δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσεις τίποτα άλλο πέρα από τα αγαπημένα σου sliders; Το ένα κολιέ αρκεί ή πρέπει να πάρεις διάφορα για να τα σετάρεις με κάθε outfit; Το άγχος είναι μεγάλο και επειδή ενδέχεται να κουβαλήσεις τζάμπα ρούχα και αξεσουάρ μαζί (been there done that) καταγράψαμε τα 10 must have πράγματα που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα σου, τα οποία φυσικά θα τα βρεις στα μοναδικά jamjaroκαταστήματα!

Για να μην καταλήξεις λοιπόν να κοιτάς απελπισμένη την βαλίτσα σου έτσιhttps://media.giphy.com/media/kP456mbrV8CnC/giphy.gif

αλλά κάπως έτσι

http://24.media.tumblr.com/1792b78408ecaaecb40828827fb4abfe/tumblr_n3nykkQPLL1smcbm7o1_500.gif

τσέκαρε τις επιλογές του jamjar για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!1

 

Το καπελο δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου καθώς εκτός του ότι θα σε προστατέψει από τον ήλιο θα αναδείξει το στιλ σου. Ταιριάζει με τις εμφανίσεις στην παραλία αλλά και τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Κάνε δικό σου ένα τύπου panama, όπως αυτό το ζωγραφισμένο στο χέρι που θα βρεις στο jamjarοκατάστημα Lifelikes στα 30 ευρώ.

2α

Το καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι μεγάλη τσάντα στις βραδινές εξόδους σου για τον εξής απλό λόγο- ΠΩΣ θα χορεύεις με τις φίλες σου αν έχεις το backpack στην πλάτη, ε; Για αυτό μια μικρή και βολική τσάντα, όπως αυτή την πλεκτή που θα βρεις στο jamjarοκατάστημα Marvi Handmade Bags στα 95 ευρώ είναι ιδανική.

3

Φυσικά από την βαλίτσα δεν πρέπει να λείπει μια μεγάλη, άνετη και βολική τσάντα στην οποία θα βάλεις κινητό, βιβλίο, αντηλιακό, καπέλο και ό,τι άλλο χρειαστεί να κουβαλήσεις μαζί σου στην παραλία. Στο jamjaroκατάστημα _bloblo θα βρεις την **limited** summerish _blobag, φτιαγμένη από λευκό ύφασμα με χρωματιστές κλωστές και λευκή επένδυση από καραβόπανο στα 36 ευρώ.

4

Δεν γίνεται να μην σε συνοδέψει στις διακοπές μια πολύχρωμη, αφράτη και μεγάλη πετσέτα θαλάσσης. Στο jamjaroκατάστημα needle θα βρεις βαμβακερή πετσέτα με σχέδια εξωτικών πουλιών και φυτών σε κίτρινο χρώμα στα 50 ευρώ.

5

Τα γυαλιά είναι το πιο must have αξεσουάρ για όλο το χρόνο, ειδικά όμως το καλοκαίρι δεν γίνεται να τα αποχωριστείς με τίποτα. Στο jamjaroκατάστημα Handmade and Love θα βρεις γυαλιά με χειροποίητο ξύλινο σκελετό και βραχιόνες διακοσμημένους με ήρωες καρτούν και γκρι ντεγκραντέ φακούς, στα 125 ευρώ.

6

Καλοκαιρινές εμφανίσεις χωρίς κομψά αλλά εντυπωσιακά κοσμήματα δεν γίνεται. Κολιέ και δαχτυλίδια σε έντονα χρώματα θα ολοκληρώσουν τα σύνολά σου. Εμείς σου προτείνουμε το ξύλινο κολιέ από το jamjarοκατάστημα I love greek summer, στα 70 ευρώ και το χειροποιήτο δαχτυλίδι απο ορείχαλκο επιχρυσωμένο με πολύχρωμα μοτίβα από βαρκελωνέζικα πλακάκια από το jamjaroκατάστημα Katerina Hatzipetraki, στα 21 ευρώ.

7

Το μαγιό φυσικά έχει τη δική του ξεχωρισή θέση στη βαλίτσα σου καθώς *και* με αυτό θα δημιουργήσεις τις αναμνήσεις σου στις διακοπές. Το άνετο αλλά απίστευτα σέξι ολόσωμο από το jamjaroκατάστημα Turritella είναι το ιδανικό για σένα που θέλεις να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία. Θα το βρεις σε έκπτωση στα 40 ευρώ.

8

Αν είσαι από εκείνες που γυρνάνε το νησί και δεν αφήνουν αξιοθέατο να πάει χαμένο τότε πρέπει να έχεις μαζί σου άνετα σανδάλια. Επειδή όμως δεν γίνεται να κάνεις βαρετές εμφανίσεις σου προτείνουμε τα χειροποιήτα δερμάτινα σανδάλια σε baby pink που θα βρεις στο jamjarοκατάστημα Aelia στα 48 ευρώ.

9

Για να μην σε νοιάζει πώς θα κάτσουν τα μαλλιά σου, ένα εντυπωσιακό headband δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου. Στο jamjarοstore Meyeia θα βρεις μερικά από τα πιο όμορφα headbands και turban για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στα μαλλιά σου. Το mermaid headband της φωτογραφίας κοστίζει μόλις 12 ευρώ.

10

Last but not least το παρεό, αυτό που θα δώσει άλλο αέρα στις εμφανίσεις σου στην παραλία και μπορεί να σε συνοδεύσει και στις απογευματινές βόλτες στο νησί. Στο jamjarοκατάστημα Studio Boneli θα βρεις μάλιστα την φανταστική προσφορά παρέο + νεσεσέρ στο ίδιο χρώμα μόνο με 18 ευρώ.

Τώρα μάλιστα, είσαι έτοιμη να κάνεις χαμό στις διακοπές 😉

http://blog.ishine365.com/wp-content/uploads/2016/03/giphy-1.gif