5 tips για να διοργανώσεις το πιο αξέχαστο bachelorette πάρτι για την κολλητή σου

bachelorette cover

Το είχατε συζητήσει over drinks βλέποντας την αγαπημένη σας σειρά και όταν ήσασταν σε στάση αστερία στο κρεβάτι παρηγορώντας η μια την άλλη για τον εκάστοτε χωρισμό, αλλά τώρα που ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα έχεις πανικοβληθεί. Ναι, το bachelorette party μπορεί να γίνει φοβερά αγχωτικό- ειδικά αν το διοργανώνεις εσύ γιατί όπως και το κάνεις το να είσαι υπεύθυνη για τη διασκέδαση της νύφης και των καλεσμένων της είναι μεγάλη υπόθεση.

https://media.giphy.com/media/3o6ozovtBb4wLpIVZ6/giphy.gif

Για αυτό και εμείς σου ετοιμάσαμε ένα μίνι οδηγό με must follow tips για να πάνε όλα πολύ καλά αλλά και diy που θα κάνουν αξέχαστο το bachelorette party.

Το λοιπόν, το party είναι γεγονός αλλά πριν αρχίσεις να κάνεις το παραμικρό πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα.

1. Συζήτησε με την κολλητή σου τη λίστα των καλεσμένων. Δεν θέλεις να καταλήξει σε ένα πάρτι με εκείνη την ξαδέρφη της που δεν συμπαθεί, σωστά;

2. Φτιάξε μια λίστα με τους πιθανούς προορισμούς και στείλε mail σε όσες έρθουν ώστε να διαλέξετε μαζί (καλά με την κολλητή σου θα διαλέξεις, αλλά δεν είναι κακό να κάνεις μια βολιδοσκόπηση, για να αποφύγεις γκρίνια για τη μουσική ή το φαγητό).

3. Σε περίπτωση που το πάρτι θέλετε να γίνει σε κάποιο μαγαζί καλό θα είναι να κλείσεις από νωρίς τραπέζι ώστε να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Αν ετοιμάσεις props μην ξεχάσεις να ενημερώσεις τον υπεύθυνο του μαγαζιού- όχι τίποτα άλλο, μην πάει τζάμπα ο κόπος σου.

4. Αν πάλι το πάρτι γίνει σε κάποιο σπίτι φρόντισε να ενημερώσεις τους γείτονες για να αποφύγετε τυχόν παρατηρήσεις. Ένα ευγενικό σημείωμα στο ασανσέρ, πάντα πιάνει! Επίσης, επειδή δεν είμαστε και για ΤΡΕΛΑ έξοδα, ενημέρωσε τις καλεσμένες να φέρουν αλκοόλ και φαγητό της επιλογής τους. The more, the merrier!

5. Κάνε λίστα με τα έξοδα του πάρτι και φρόντισε να μην υπερβείς *πολύ* το αρχικό σου budget επίσης ζήτα βοήθεια από τις πιο κοντινές φίλες/ ξαδέρφες της κολλητής σου και γιατί είναι πιο fun να φτιάχνεις πράγματα με άλλους παρέα και γιατί μόνη σου θα ξεπατωθείς.

Ωραία, αφού είπαμε τα βασικά πάμε τώρα να δούμε πως μπορείς να κάνεις ένα εντυπωσιακό backdrop και κάδρο για να έχετε φωτογραφίες με ωραίο φόντο αλλά και props που θα κάνουν ακόμα πιο φανταστικές τις λήψεις.

https://media.giphy.com/media/11ECX0pYTzkxCo/giphy.gif

Για να δημιουργήσεις το backdrop και το κάδρο θα χρειαστείς:

5 πακέτα με μεταλλιζέ χαρτόνια

1 μπλοκ με χαρτόνια κανσόν μεγέθους Α4

Ξύλινα καλαμάκια

2 χοντρά χαρτόνια 70x100 cm

2 κομμάτια ύφασμα μήκους περίπου 70 cm

Πιστόλι σιλικόνης

Ψαλίδι/ κοπίδι

Μαρκαδόρους για να σημειώνουν μηνύματα οι καλεσμένες πάνω στις καρδούλες

Διακορευτή με μεγάλη διάμετρο κοπής ή ψαλίδι (και αρκετή υπομονή)

ylika

Backdrop

b1

*Οδηγίες για να κόψεις το χαρτόνι για το backdrop

Αφού κόψεις το χαρτόνι σε 3 κομμάτια (2 των 70x25 cm και 1 των 50x70) ένωσέ τα με τις λωρίδες ύφασμα με σιλικόνη για να δημιουργήσεις έτσι το τρίπτυχο που βλέπεις στο gif που ακολουθεί.

https://media.giphy.com/media/xT8qBqnnUkQwqzR2fe/giphy.gif

Στη συνέχεια κόψε με τον διακορευτή τα μεταλλιζέ χαρτόνια (αν δεν έχεις απλά οπλίσου με υπομονή και καλό ψαλίδι και ξεκίνα να κόβεις πολλούς κύκλους διαμέτρου 4 με 5 εκατοστά). Για να δημιουργήσεις το στραφταλιζέ εφέ της γοργόνας πολύ απλά κόλλησε τους κύκλους (χωρίς να ακολουθείς συγκεκριμένο μοτίβο με τα χρώματα) με σιλικόνη (καλό είναι να βάλεις την κόλλα στο κέντρο για να δημιουργήσεις πιο ωραίο texture).

5b

[1](Να σου συστήσω το Κορασάμι, το γατί που λατρεύει τα diy και χώνει την μύτη της παντού)

Κάδρο

b2

*Οδηγίες για να κόψεις το χαρτόνι για το κάδρο

Κόψε με το κοπίδι στη μέση το δεύτερο χαρτόνι, σχεδίασε μια κορνίζα πάχους 7 εκατοστών και κόψε το εσωτερικό για να δημιουργήσεις το κάδρο. Στη συνέχεια κόλλησε τους μεταλλιζέ κύκλους χρησιμοποιώντας τη σιλικόνη.

1]

Πόζαρε με αυτό με πάρα πολύ fierce ύφος, γιατί το ζεις ρε παιδί μου.

Props

Χρησιμοποίησε τα ματ χαρτόνια και άσε την φαντασία σου ελεύθερη. Κορώνες, καρδούλες (για να γράψουν μηνύματα οι καλεσμένες), γοβάκια, μουστάκια και δαχτυλίδια είναι μερικά μόνο από τα σχέδια που μπορείς να ετοιμάσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα κόψεις και να τα κολλήσεις με το πιστόλι σιλικόνης στα ξύλινα καλαμάκια. Tadaaah.

props1

https://media.giphy.com/media/3oEjHCNTA9Pw3R95fy/giphy.gif

6b

Μπορείς επίσης να απογειώσεις τα κοκτέιλ σας χρησιμοποιώντας αυτά τα όμορφα διακοσμητικά στα καλαμάκια των καλεσμένων από το jamjarοκατάστημα Σμιλη | Smili art& craft workshop, η συσκευασία των 12 τεμαχίων έχει 4,30.

2b

Φυσικά ένα πάρτι πρέπει να έχει και ένα μοναδικό αναμνηστικό, οπότε τα φανταστικά λαστιχάκια από το jamjarοκατάστημα Lizas little things είναι η ιδανική (και πρακτική) λύση. Το σετ των 3 κοστίζει 6, 00.3b

Οι custom made καρφίτσες είναι μια ακόμα πρωτότυπη και πολύ όμορφη ιδέα για αναμνηστικό δώρο στις καλεσμένες. Στο jamjarοκατάστημα Quorin χειροποίητες καρφίτσες από γυαλί στις οποίες μπορείς να γράψεις το όνομα κάθε κοπέλας. Για την τιμή μπορείς να επικοινωνήσεις με την δημιουργό Corinna Tzompanaki.

img-set

Have fun!

https://media.giphy.com/media/xT1XGTOWsPWMflkQGQ/giphy.gif

Ευχαριστώ την Νεφέλη του Blu Cloud Industries που με άντεξε (για άλλη μια φορά) και μου δάνεισε το μπαλκόνι της για τη φωτογράφιση)