το jamjar έγινε 1 και το γιορτάζουμε!

1xronosjamjarΛίγο να μας έχεις παρακολουθήσει ή να μας ξέρεις προσωπικά θα γνωρίζεις ήδη ότι είμαστε ιδιαιτέρως επιρρεπείς στους εορτασμούς και στις τυμπανοκρουσίες. Τώρα, όμως, οφείλεις να αναγνωρίσεις ότι δε χοροπηδάμε με μία καραμούζα στο χέρι, ασκόπως: το jamjar μας έγινε ενός (1) και η χαρά μας δεν περιγράφεται!

Η διαδρομή μας ξεκίνησε δειλά – δειλά κάπου πέρσι τον Ιούλιο, σε τελείως πειραματικό στάδιο, με τα πρώτα jamjarshops να συνθέτουν τελικά το λαχταριστό e-mall μας και να υποδέχονται ουσιαστικά τους πρώτους μας πελάτες τον Οκτώβριο (μέχρι τότε στις παραγγελίες ή βλέπαμε πολύ οικεία ονόματα και κάναμε ένα συντονισμένο ‘awwww!’ για φίλους και συγγενείς που μας έδειχναν έμπρακτα τη στήριξή τους ή γουρλώναμε τα μάτια με έκπληξη όταν δεν ξέραμε κάποιον πελάτη, λες και το πιο απίθανο πράγμα του κόσμου θα ήταν να ψωνίσει κάποιος από την πλατφόρμα μας. Συγκρατούσαμε η μία την άλλη να μην πάμε με λουλούδια και πάστες στο σπίτι της πρώτης μας άγνωστης πελάτισσας να τη γνωρίσουμε και να την πάρουμε αγκαλιά!)

Εκτότε, απλώς κλείσαμε τα μάτια και απολαύσαμε το πρώτο ταξίδι του μικρού μας ‘παιδιού’, ένα ταξίδι γεμάτο με πάθος και έρωτα-οριακά για αυτό που αποφασίσαμε να κάνουμε, αλλά και ένα ταξίδι με πάρα πολλές προκλήσεις και στιγμές που η καρδιά μας ανέβασε παλμούς και λίγο τα πόδια λύγισαν (η Βέρα άρχισε τις βαλεριάνες και η Εύα τη yoga). Ήταν, όμως, ένας χρόνος που δε θα τον αλλάζαμε με τίποτα! Ένας χρόνος πραγματικά πολύτιμος για μας και γεμάτος εμπειρίες και γνώσεις που θα μας συντροφεύουν πάντα.

USΔουλέψαμε σε φρενήρεις ρυθμούς, γνωρίσαμε υπέροχους ανθρώπους με τρομερές ιδέες, ανείπωτο πάθος και αστείρευτη όρεξη για ζωή, μαγευτήκαμε από το ταλέντο και την έμπνευση των jamjaroδημιουργών μας, τη δική σας αγάπη και ενθουσιασμό με την άφιξη κάθε jamjaroπακέτου, ταξιδέψαμε, είπαμε τα δικά μας σε συνέδρια και τηλεοράσεις (ναι από αυτές τις τηλεπερσόνες είμαστε), συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε, συγκρουστήκαμε και αγαπηθήκαμε από την αρχή και ακόμη περισσότερο… (λιγμ!) Ένα ξεχωριστό ταξίδι που μοιραζόμαστε μέχρι και σήμερα μαζί με όλους σας, ένα ταξίδι που χρωστάμε πάνω από όλα στους φανταστικούς πρώτους 100 jamjaroδημιουργούς μας που μας εμπιστεύτηκαν και άνοιξαν τα πρώτα jamjarshops παρουσιάζοντας για πρώτη φορά σε ένα αμιγώς ελληνικό e-mall, τις πιο πρωτότυπες, τις πιο εντυπωσιακές, τις πιο (ετοιμάσου… έρχεται!) «λαχταριστές» χειροποίητες δημιουργίες.

Εμείς, λοιπόν, εδώ στο jamjar τον Οκτώβρη, που εντάξει, ας μη κρυβόμαστε, δεν τον λες και τίγκα στην ‘προσωπικότητα’, τον γιορτάζουμε δυνατά, ζωντανά και με τσίτα τη μουσική, γιατί είναι εκείνος ο μήνας που θα μας θυμίζει πάντα πως μετά από ένα αυθόρμητο και ενστικτώδες ‘Πάμε; Φύγαμε!’, αμέτρητες ώρες δουλειάς και αναρίθμητες στιγμές γέλιου, καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!

Γεμάτες από αυτή την παραδοχή αλλά και την πλημμύρα αντικρουόμενων, αλλά πάντα έντονων συναισθημάτων που βιώνουμε καθημερινά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αμείωτους ρυθμούς και με πολύ κέφι, για να βλέπουμε το jamjar μας να μεγαλώνει, να φιλοξενεί ακόμη περισσότερους υπερ-ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς και φυσικά, να χαρίζει σε όλες εσάς τη δυνατότητα να διαλέγετε μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία μοναδικών χειροποίητων δημιουργιών, εκείνες που σας ταιριάζουν περισσότερο, εκείνες που κολλάνε στο μυαλό σας, εκείνες που θα λαχταράτε να αποκτήσετε όπως ένα βαζάκι με τη μαρμελάδα της μαμάς.

Αμέτι-μουχαμέτι το έχουμε βάλει από την πρώτη μέρα της διαδικτυακής μας ζωής να σας κάνουμε να χαμογελάτε, να αισθάνεστε όμορφα, να αγαπάτε, να εκφράζετε και να πιστεύετε στον πιο λαχταριστό εαυτό σας και τώρα είμαστε πιο σίγουρες από ποτέ ότι αξίζει τον κόπο!

1stdeliciousbirthday

Χρόνια μας πολλά!

j&j

P.S. Nαι, μες στο συγκινησιακό κλίμα και τη μεγάλη μας και αυτοπερηφάνια, σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα 20.10.14 για ΚΑΘΕ λαχταριστή σου αγορά από το jamjar!