Beauty offer: ψώνισε από το jamjar και κέρδισε 10€ από τη Funkmartini!

funkmartini_banner
Εμείς εδώ στα κεντρικά του jamjar είμαστε θιασώτες της θεωρίας ότι όσο πιο πολύ προσέχεις  και καλομαθαίνεις τον εαυτό σου, τόσο πιο εύκολα και αποτελεσματικά θα αναδείξεις την ομορφιά που ως γνωστόν πηγάζει από μέσα μας!
Το jamjar συνεργάζεται με τη Funkmartiniτη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης υπηρεσιών ομορφιάς και περιποίησης και σου κάνουν ένα δώρο που είμαστε σίγουροι ότι θα σε ενθουσιάσει,  θα καταευχαριστηθείς και θα σε κάνει πιο λαμπερή... έτοιμη να απολαύσεις τον πιο 'λαχταριστό' εαυτό σου!
10 € δώρο για το επόμενο ραντεβού ομορφιάς σου!
___________________________________________________________________________
Τι πρέπει να κάνεις; 
ΒΗΜΑ 1: Εσύ δεν έχεις να κάνεις ο,τιδήποτε άλλο παρά να κάνεις από το www.jamjar.gr τις λαχταριστές αγορές σου και να γράψεις στα σχόλια της παραγγελίας σου, Funkmartini.
ΒΗΜΑ 2: Μαζί με την απόδειξη που θα λάβεις ηλεκτρονικά από το jamjar, θα σου στείλουμε και τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσεις κατά το κλείσιμο του ραντεβού στην πλατφόρμα της Funkmartini, ώστε να εξασφαλίσεις την προσφορά των 10€ για όποια υπηρεσία περιποίησης επιλέξεις!
Με λίγα λόγια, μέχρι και τις 31.10.2015, διάλεξε και αγόρασε τις αγαπημένες σου από τις 3.500 χειροποίητες δημιουργίες που θα βρεις στο jamjar και κέρδισε 10€ από το επόμενο ραντεβού σου για περιποίηση μαλλιών, νυχιών, σώματος από τη Funkmartini!