Σχετικά με το jamjar

eva_epitropaki_vera_papangelopoulou

Η ιστορία μας

To jamjar (τζάμτζαρ) γεννήθηκε ως ιδέα ένα δροσερό απόγευμα Σεπτεμβρίου του 2012 από δύο εργαζόμενα τότε κορίτσια, την Εύα Επιτροπάκη & τη Βέρα Παπαγγελοπούλου. Το ταξίδι τους ξεκίνησε σχεδόν ακαριαία με μεγάλη ορμή, πάθος και όρεξη και παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συνάντησαν, το όραμα του jamjar κατάφερε να εμπνεύσει μια σημαντική μερίδα Ελλήνων δημιουργών που τους έκαναν την τιμή να τις εμπιστευθούν από την αρχή. Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και έρευνας, το jamjar έκανε δειλά – δειλά την επίσημη πρώτη του εμφάνιση στους διαδικτυακούς δέκτες τον Ιούνιο του 2013 με τους πρώτους 20 μόλις δημιουργούς του να ανοίγουν τα πρώτα jamjarstores.

Σήμερα, το jamjar αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό online marketplace αφιερωμένο στα στα ξεχωριστά προϊόντα ανεξάρτητων δημιουργών και μικρών επιχειρήσεων - μια μεγάλη online πλατφόρμα αγοράς & πώλησης μέσω της οποίας μπορεί κανείς να πουλήσει όσα φτιάχνει, σχεδιάζει, παράγει και επιμελείται αλλά και να βρει συγκεντρωμένα και να αγοράσει μοναδικά προϊόντα που δεν θα βρει εύκολα αλλού. Προϊόντα για τα οποία κάποιος ή κάποια έχει βάλει τον κόπο, το πάθος, το μεράκι και την αγάπη του. Σήμερα, η πλατφόρμα συνεργάζεται και φιλοξενεί τη δουλειά χιλιάδων ανεξάρτητων δημιουργών και μικρών επιχειρήσεων, προωθώντας και πουλώντας εκατοντάδες χιλιάδες μοναδικά προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ/ρούχα, είδη για το παιδί, για το σπίτι, είδη γάμου και βάπτισης, εποχιακά αλλά και προϊόντα περιποίησης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανεξάρτητους δημιουργούς & τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται καθημερινά και εσάς που ανακαλύπτετε το μαγικό κόσμο του jamjar και ενθουσιάζεστε με κάθε jamjaroπακέτο! Το ταξίδι μας συνεχίζεται πάντα με το ίδιο πάθος και την ίδια λαχτάρα για δημιουργία... join us 🙂

10367194_971671039596036_2055067981891591941_n

Το όνομα

Το όνομά μας προέκυψε ύστερα από μήνες αναζήτησης και όταν είχαμε αρχίσει ν’ απογοητευόμαστε, καθώς κανένα όνομα δεν κατάφερνε μέχρι τότε να μας κάνει το πολυπόθητο κλικ. Το jamjar ήταν μια έμπνευση της στιγμής και κέρδισε αμέσως τη θέση του όχι μόνο στη δική μας καρδιά αλλά και στις καρδιές φίλων και γνωστών που φυσικά, συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής!

jamjar = το βαζάκι με τη μαρμελάδα ένα όνομα με πολύ δυναμισμό και μεταφορική σημασία καθώς υποδηλώνει το στόχο μας να συγκεντρώσουμε δημιουργίες στις οποίες οι επισκέπτες μας δε θα μπορούν να αντισταθούν και θα θέλουν ν’ αποκτήσουν με το ίδιο πάθος που ως παιδιά σκαρφάλωναν στο ράφι για να φτάσουν το πολυπόθητο βαζάκι με τη μαρμελάδα της μαμάς!

jamjar-logo-story

Η αποστολή μας

Να σε ξεσηκώσουμε προσφέροντάς σου στιγμές γνήσιου ενθουσιασμού!

Θέλουμε να μας επισκέπτεσαι ξανά και ξανά για να αλλάζεις τη διάθεσή σου! Να βρίσκεις πάντα προϊόντα μοναδικά για εσένα που θα σε ενθουσιάσουν, θα σου φτιάξουν τη διάθεση & θα σε ξεσηκώσουν! Να γνωρίζεις ανθρώπους ξεχωριστούς με ταλέντο, αστείρευτη έμπνευση, πάθος για ζωή & δημιουργία, φρέσκιες ιδέες και αγάπη για αυτό που κάνουν που θα σε εμπνέουν και εσένα να κυνηγήσεις τα δικά σου όνειρα. Να απολαμβάνεις μια αξέχαστη shopping εμπειρία και να έχεις έτσι, το jamjar στην καρδιά σου ως το αγαπημένο σου online προορισμό!

happy

Να σε βοηθήσουμε να κάνεις το πάθος σου μια επιτυχημένη επιχείρηση!

Αν φτιάχνεις, σχεδιάζεις, παράγεις ή επιμελείσαι τα δικά σου προϊόντα μπες στο jamjar και δες το πάθος σου να εξελίσσεται σε μια βιώσιμη και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Απόκτησε το δικό σου jamjar store ΔΩΡΕΑΝ και προώθησε τις δημιουργίες σου εύκολα, νόμιμα & αποτελεσματικά με το λιγότερο δυνατό κόστος, κόπο και χρόνο στους χιλιάδες Έλληνες πελάτες του jamjar.gr. Αναλμβάνουμε μεταφορικά, συστήματα πληρωμών, έκδοση παραστατικών, επιστροφές/ακυρώσεις & customer service ώστε να σου δώσουμε ό,τι χρειάζεσαι για να προσπαθήσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! Δες εδώ πώς μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας του jamjar!

Καλώς ήρθες στο θαυμαστό κόσμο του jamjar!

15292823_10154590397356276_1253641876_o

Enjoy the ride!

the jamjar team