Το καλοκαίρι 2015 είναι γεμάτο συναυλίες. Έχεις αποφασίσει σε ποιες θα πας και τι θα φορέσεις;

συναυλίες_καλοκαίρι2015Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες έρχεται και είναι τόσο πολλοί οι καλλιτέχνες από τόσα διαφορετικά είδη, που θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μουσικόφιλους!

Και επειδή οι συναυλίες πάντα αποτελούν έναν από τους αγαπημένους μας τρόπους διασκέδασης, ανεξάρτητα από την ηλικία μας, έχει μεγάλη σημασία να αισθανόμαστε άνετα και όμορφα με αυτά που φοράμε. Ναι, ναι αφού διαλέξουμε σε ποιες από όλες θα πάμε! Εμείς βρήκαμε τα must-attend για φέτος.

STOP No 1.
BLACK KEYS - 30.05.2015
Τώρα, το Σάββατο ναι! Έχουν μείνει ακόμη κάποια εισιτήρια αν τυχόν δεν τα έχεις πάρει 2 μήνες πριν και εσύ. Γίνεται φυσικά στο Terravibe στη Μαλακάσα. Δεν είναι μακριά να πας - απλά είναι πιο μακριά όταν γυρνάς γιατί γυρνάμε όλοι μαζί. Μέντιουμ δε με λες αλλά πιστεύω πως η συναυλία θα μας ανταμείψει για τη mini ταλαιπωρία.

DOs
Ντύσου απλά και ελαφρά.
Πάρε μαζί σου μόνο ένα backpack που θα τα χωράει όλα - για να χοροπηδήξεις ως τον ουρανό με αυτό και να μην αγχωθείς αν και που θα πέσουν τα πράγματα σου.

DON'Ts
Όχι πως είχες κάτι τέτοιο στο μυαλό σου αλλά δεν ενδείκνυνται τα ψηλά παπούτσια, σε καμία περίπτωση.

tshirt

STOP No 2.
Plisskën Festival- 05.06-06.06.2015
To Plissken Festival επιστρέφει στο Κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου, στις 5 και 6 Ιουνίου για ένα συναρπαστικό διήμερο γεμάτο μουσική και πολλές δραστηριότητες. Δεν είναι για όλους όπως ξέρεις! Απαιτεί μια μικρή εκπαίδευση στους ήχους της ηλεκτρονικής/alternative μουσικής και έχει το δικό του χαρακτήρα, ξεχωριστό από όλες τις συναυλίες που έχεις δει! Δοκίμασε το φέτος, προετοιμάσου για κάτι άλλο που δεν έχεις ξαναζήσει και μη βιαστείς να φύγεις τρέχοντας αν κάποιο απ'τα συγκροτήματα του Line Up δε σ' αρέσει. Είναι τόσοι πολλοί οι συμμετέχοντες, που θα ανακαλύψεις νέα Potential Favourite Bands.

DOs
Ντύσου σχετικά απλά και ελαφρά.
Μπορείς να φορέσεις ότι σου έρθει στο μυαλό. Εδώ η διαφορετικότητα είναι μόνο αποδεκτή. Ιδανικά, φόρα το αγαπημένο ΧΑΟΣ t-shirt γιατί ταιριάζει εξαιρετικά με όλο το concept. Μέχρι και conversation starter μπορεί να είναι. Αμέ!

DON'Ts
Μην πας με φίλους ή φίλες σου που θα βαρεθούν αμέσως και θα γκρινιάζουν να φύγετε.

xaosSTOP No 3.
Robbie Williams - 20.06.2015
Ήδη ακούγεται στα αυτιά μας το "Let me entertain youuu" και η χαρά για τη συναυλία του Robbie Williams είναι πραγματικά πολύ μεγάλη! Ο Robbie Williams θα δώσει ένα μοναδικό show στο Terra Vibe Park!

DOs
Ντύσου σχετικά απλά και ελαφρά.
Φόρα και τα πιο άνετα σανδάλια σου και ξέγνοιασες για όλο το βράδυ που θα είσαι εκεί.

DON'Ts
Μην κουβαλήσεις περιττά πράγματα μαζί. Ιδανικά φόρα ρούχα με τσέπες για να χωρέσουν τα απαραίτητα και enjoy!

ethnic_χειροοποίητα_σανδάλιαSTOP No 4.
Asaf Avidan- 24.06.2015
Ο Ισραηλινός singer/songwriter Asaf Avidan έρχεται για μια συναυλία στην Τεχνόπολις και αυτή η ιδιαίτερη φωνή είναι από μόνη της λόγος για να βρεθείς στο κοινό που θα τραγουδήσει το One Day μαζί του. Η ανακοίνωση της συναυλίας αναφέρει πως "αν ακούσεις μία φορά τον Asaf Avidan αποκλείεται να τον ξεχάσεις. Για να δούμε λοιπόν...

DOs
Ντύσου σχετικά απλά και ελαφρά.
Ο χώρος επιτρέπει να είσαι κοκέτα. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να φορέσεις τα καινούργια σου σκουλαρίκια ή κολιέ ή εκείνο το τέλειο τοπ που πήρες και όλο θέλεις να βάλεις και δεν τα καταφέρνεις.

DON'Ts
Μην αμελήσεις την αγορά των εισιτηρίων! Αυτές οι συναυλίες γίνονται sold-out πριν το καταλάβεις!

τοπ_κρόσιαSTOP No 5.
Ejekt Festival -15.07.2015

ejekt_festival
Κυριολεκτικά, στην καρδιά του καλοκαιριού δε μπορείς να χάσεις το αγαπημένο φεστιβάλ που γίνεται εδώ και 11 χρόνια στην Πλατεία Νερού! Ετοιμάσου για πολύ κόσμο, πολύ χορό και πολλή μουσική! Κάθε χρόνο το Ejekt είναι και καλύτερο!

DOs

Ντύσου σχετικά απλά και ελαφρά.
Μην ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου σου. Ο ήλιος είναι ακόμα εκεί όταν ξεκινάνε τα πρώτα συγκροτήματα. Εννοείται, άνετα ρούχα και παπούτσια και κάτι να μαζέψεις τα μαλλιά σου γιατί κάποια στιγμή πιθανώς να το χρειαστείς!

DON'Ts
Μην πας άυπνος ή κουρασμένος. Το Ejekt γίνεται Τετάρτη άρα θα πρέπει να απολαύσεις την ορθοστασία και να υποστείς την κούραση που ίσως νιώσεις την επόμενη ημέρα.

ejekt