10 top apps και sites που πρέπει να ακολουθείς/ παρακολουθείς/ χρησιμοποιείς

topsΑς συμφωνήσουμε πως είμαστε όλη μέρα online, από τον υπολογιστή, από το κινητό, (ίσως και μέσα από πλαστικά ποτηράκια ενωμένα με σπάγκο αν χρειαστεί), πως ξενερώνουμε όπου δεν έχουμε wi-fi, σαν την υπέρτατη προσβολή για το Βασίλειο του Διαδικτύου και πως βράζουμε εσωτερικά όταν δεν πιάνει το 3G - ακόμα και αν είμαστε σε χαράδρα δίπλα σε μαγευτικό ποτάμι ας πούμε. Τώρα ας συμφωνήσουμε πως τα online favorites, τείνουν να αλλάζουν συχνά αλλά κάποια παραμένουν σταθερές αξίες νο μάτερ γουάτ.

1. Read. Learn. Know.
Είτε είσαι κορίτσι είτε είσαι αγόρι το oneman.gr είναι φίλος σου. Από αυτούς που τριγυρνούν στην πόλη βγαίνουν πολύ, βλέπουν πολλά, δοκιμάζουν διάφορα, διαβάζουν και γράφουν αρκετά, χωρίς φόβο - με πάθος. Είναι το παιδί της διπλανής πόρτας που έχει juicy νέα, ψάχνει για νέα hot-spots, μη hot-spots, δίνει συμβουλές και όλα αυτά με δικό του τρόπο. Μοναδικό, καθημερινό και αληθινό.

2. Are you a player?
Έχεις ανακαλύψει το νέο κόλλημα που λέγεται #quizdom; Τι εννοείς όχι; Φήμες λένε πως άνθρωποι που δεν έπαιξαν ποτέ candy crush, criminal case ούτε καν angry birds - ναι ναι εμείς που τελευταίο μας κόλλημα ήταν το tetris- έχουμε πάθει ένα μικρό εθισμό. Κατέβασέ το.

3. Τι πείνα. Τι πείνα.
Και εκεί που κάτσατε 4 φίλοι και παίζεται μεταξύ σας quizdom (true story - βγαλμένα από τη ζωή είναι όλα) πεινάσατε, ήρθε η ώρα για μαμ. Δεν είναι φοβερό πως μπορείς να παραγγείλεις χωρίς να κουνηθείς από το σημείο που βρίσκεσαι μέσω του e-food.gr app; Από τα πιο εύχρηστα και γρήγορα διαδικτυακά εργαλεία που θα βρεις. Δε φαντάζεσαι πόσο εύκολα θα σε κάνει να ξεχάσεις πως υπάρχει και άλλος τρόπος να παραγγείλεις. Try this at home.

4. Μίλα μου, ναι μίλα μου
Δε με νοιάζει πόσο σας αρέσει το viber. Σαν το whatsapp δεν έχει - κανένα fb messenger, κανένα gtalk, κανένα sms και κανένα iMessage. Αγαπημένη πλατφόρμα επικοινωνίας για τώρα και για πάντα γιατί ενώ έχει κοινά χαρακτηριστικά με τόσες άλλες, είναι μοναδική.

5. Μαέστρο, μουσική παρακαλώ.
Είναι τόσες πολλές οι επιλογές μουσικής στο Κασετόφωνο που δεν μπορείς να διαλέξεις, να κατασταλάξεις να πεις "σήμερα θα ακούω όλη μέρα αυτή τη λίστα. Μπορείς μόνο να πεις "βρήκα από που θα ακούω μουσική".

6. Όχι άλλα newsletter. Μόνο bloggable.
Υπάρχει ένα newsletter που μόλις το λάβεις θα το ανοίξεις, θα το διαβάσεις και δε θα το σβήσεις. Το bloggable.gr. Δε σου λέω γιατί - θα το ανακαλύψεις μόνος σου.

7. Θέλω αυτό το κάτι που θα το έχω μόνο εγώ.
Έχεις και εσύ μια ιδιαιτερότητα με την ιδιαιτερότητα, ε; Όχι την επιτηδευμένη ωστόσο. Αυτή που σε κάνει να είσαι εσύ και να ψάχνεις πάντα ξεχωριστά πράγματα που θα αρέσουν πρωτίστως σε εσένα και θα είναι ιδιαίτερα και μοναδικά. Ε το jamjar είναι το σεντούκι που θα βρεις μόνο τέτοιους θησαυρούς, χειροποίητους και λαχταριστούς.

manolia

8. Φωτογράφε, τράβα μια φωτογραφία.
Και μετά, ανέβασε τη στο Instagram και φτιάξ'την όπως σου αρέσει περισσότερο και πριν την μοιραστείς, χρησιμοποίησε hashtag και μετά περιηγήσου με διάφορα hashtag σε διάφορα μονοπάτια από όλο τον κόσμο που ούτε φαντάζεσαι τι μπορείς να δεις. Αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, δε μπορώ να φανταστώ πόσα βιβλία μπορείς να διαβάσεις εξερευνώντας το Instagram. #agapimono

9. Ταξί, ταξί!
Επειδή εδώ λοιπόν δε σταματάνε τα ταξί όπως στο Μανχάταν με τη μαγική κίνηση του χεριού, υπάρχει το taxibeat. Ενός λεπτού σιγή για τις στιγμές που έχει κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, τα βράδια μας λιγότερο επικίνδυνα και τις διαδρομές μας πιο ασφαλείς.

taxi

10. Beaute και την Κυριακή.
Εκεί που έχεις τελειώσει τα ψώνια σου στο jamjar, βλέπεις πως χρειάζεσαι μανικιούρ. Και είναι Κυριακή. Αλλά δεν πειράζει γιατί αν απλά μπεις στο Funkmartini θα βρεις ότι είδους beauty service χρειάζεσαι, με βάση το που βρίσκεσαι. Εγώ εκστασιάστηκα.

tops2

Με κάποια από τα παραπάνω δηλώνω ευθαρσώς πως έχω εθιστεί. Πιθανώς έκανες check στα περισσότερα από αυτά, αν όχι σε όλα, άρα ξέρεις και εσύ γιατί μερικές φορές είναι δύσκολο να μην ασχολείσαι καθόλου με το κινητό σου ή γιατί ενίοτε καρδιοχτυπάς όταν τυχαίνει να μην είσαι Online.