Αξεσουάρ φτιαγμένα από ξύλο που θα λατρέψεις

wooden cover

Πάντα θαύμαζα ένα τσικ παραπάνω τα ξύλινα αξεσουάρ σε σχέση με τα υπόλοιπα γιατί θεωρώ αξιοσημείωτη την υπομονή και το μεράκι του δημιουργού που επιλέγει το ξύλο ως πρώτη ύλη.

Ούσα απόφοιτος του τμήματος Δομικών Έργων έχω μάθει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι το ξύλο στην επεξεργασία του αλλά ταυτόχρονα πόσο εντυπωσιακό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα όταν η δουλειά γίνει σωστά. Θα μπορούσα να σας ζαλίσω μιλήσω για τα χαρακτηριστικά του (τα χαιρετίσματά  μου στο μάθημα των δομικών υλικών) και τη χρήση του στις κατασκευές κτιρίων (γεια σου και σένα εργαστήριο κατασκευών), αλλά όχι σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με την πατροπαράδοτη χρήση αυτού του υλικού.

Γιατί ναι, οκ έχουμε εμπεδώσει το γεγονός ότι ο άνθρωπος το χρησιμοποίησε για να κατασκευάσει σπίτια, βάρκες, έπιπλα (ξεχνιέται ο μαραγκός Ιωσήφ στον Ιησού από τη Ναζαρέτ; όοοχι), αλλά γιατί δεν μιλάμε για εκείνους που το χρησιμοποιούν για να φτιάξουν αξεσουάρ;

Και κάπου εδώ, όπως πολύ σωστά θα έχεις φανταστεί, μπαίνει το αγαπημένο μας jamjar, το οποίο έχει μια πλούσια συλλογή σε αξεσουάρ για σένα, τον φίλο σου και *προφανώς* το σπίτι φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τους jamjarοδημιουργούς του. Αν ψάχνεις λοιπόν ένα δώρο εντυπωσιακό που θα φωνάζει "μοναδικότητα" και υπέροχο στιλ δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τα παρακάτω jamjarοκαταστήματα.

wooden

 

  • Παιδικό ξύλινο καδράκι (21x30), από το jamjarοκατάστημα 2 happy bees creations, 30,00
  • Γυαλιά ηλίου με ξύλινο σκελετό, από το jamjarοκατάστημα Handmade and love, 125, 00
  • Ξύλινα πόμολα καρδιές, από το  jamjarοκατάστημα Solo kids, (το σετ των 8) 51,00
  • Ξύλιο παπιγιόν, από το jamjarοκατάστημα wood- art, 25,00
  • Ξύλινα δαχτυλίδια, από το jamjarοκατάστημα Unique art, 20,00
  • Κολιέ με ξύλινες χάντρες, από το jamjarοκατάστημα Made by MarKa, 16,00
  • Ξύλινα σκουλαρίκια, από το jamjarοκατάστημα Tzeni Pi Workshop, 10,00