Η λαχταριστή ιστορία του MAnnequin / συνέντευξη

 

mannequin_3Η Αναστασία (αριστερά) φοράει Mannequin custom made φόρεμα και η Μελίνα (δεξιά) φοράει την Striped Candy skirt σε χρώμα φούξια και τοπ από προηγούμενη συλλογή Mannequin.
 
____________________________________________________________________________

Ήταν,  κάποτε δύο αδερφές η Νατάσα και η Μελίνα…

Η μία αρχιτέκτονας, και η άλλη οικονομολόγος... Μετά από χρόνια σπουδών πάνω στο αντικείμενο τους και από πολλές διαδρομές, συναντήθηκαν ξανά και αποφάσισαν δειλά-δειλά να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκφράσουν την αγάπη τους για την μόδα και τις χειροποίητες δημιουργίες. Στον ελεύθερό τους χρόνο ξεκίνησαν την κατασκευή ρούχων για τις ίδιες και σιγά-σιγά με πολύ κόπο και μεράκι, ξεκίνησαν να τις μοιράζονται με παλιές και νέες φίλες τους.

Κι έτσι προέκυψε το MAnnequin!

pasta_floral_lace

Τι σημαίνει MΑnnequin; Πώς εμπνευστήκατε το όνομα;
To mannequin, δηλαδή η κούκλα που χρησιμοποιείται στην ραπτική, είναι η βάση πάνω στην οποία δημιουργούνται όμορφα πράγματα. Ενσωματώσαμε, σε αυτή την λέξη, τα αρχικά των ονομάτων μας, Μελίνα και Αναστασία. Συν τοις άλλοις, είναι ένας τρόπος για να δηλώσουμε ότι τα ρούχα μας είναι χειροποίητα και μοναδικά, και ότι μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία στα μέτρα της κάθε κοπέλας-mannequin!!

Ποια είναι η γυναίκα που φοράει Mannequin
Η γυναίκα που φοράει Mannequin είναι σίγουρα νέα (είτε στο σώμα είτε στην ψυχή), κομψή, με τάσεις ρομαντισμού, χωρίς όμως να χάνει την θηλυκότητα της. Μπορεί να στηρίξει με την ίδια άνεση το μίνιμαλ στυλ, αλλά και τα έντονα prints, ανάλογα με την περίσταση , ενώ παράλληλα δίνει μεγάλη σημασία και στην ποιότητα.

Τι πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε στην βαλίτσα μας πριν φύγουμε διακοπές;
Στις διακοπές παίρνουμε ρούχα άνετα, πρακτικά με τα οποία αισθανόμαστε ωστόσο εξίσου όμορφες και ξεχωριστές. Τα χαρούμενα, καλοκαιρινά φορέματα έχουν την πρώτη θέση στην καρδιά μας για αυτό το καλοκαίρι.

mannequin_1

(δεξιά) Charlotte mini dress, (αριστερά) Blueberry pie dress και τα δύο από τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Ποια είναι η αγαπημένη σας δημιουργία;

φούστα2
Για το φετινό καλοκαίρι, επιλέγουμε την Striped Candy Skater Skirt, η οποία είναι διαθέσιμη σε 4 άκρως καλοκαιρινά χρώματα, φούξια, κόκκινο, μπλε και ροζ. Συνδυάζοντας την κατάλληλα, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, στην πόλη ή στις διακοπές, αλλά ακόμη και σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Μόδα ή στυλ;
Φυσικά, παρακολουθούμε την μόδα!! Επιλέγουμε, όμως, να μην ακολουθούμε πιστά τις τάσεις της, αλλά να τις προσαρμόζουμε συμφώνα με το προσωπικό μας στυλ. Για παράδειγμα, στη θέση του κιμονό, που αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια πολύ αγαπημένη τάση των περισσότερων κοριτσιών τα τελευταία χρόνια, αντιπροτείνουμε το Crème Brulee Caftan Dress, ένα statement piece, το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορα prints, και μπορεί να φορεθεί στις διακοπές, από την παραλία (πάνω από το μαγιό) μέχρι και κατά την βραδινή έξοδο στο νησί. Μία αγαπημένη μας φίλη δεν δίστασε να το φορέσει και κατά την προετοιμασία του γάμου της, λίγο πριν ντυθεί νυφούλα.

mannequin_2

Γιατί θα προτείνατε σε κάποια γυναίκα να αγοράσει από τα MAnnequin και όχι από μεγάλα και καθιερωμένα brands μαζικής παραγωγής;

Τα μεγάλα brands, όπως είναι σήμερα, μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σχεδόν κάθε τύπου γυναίκας. Παρόλα αυτά δεν εξυπηρετούν την ανάγκη της για μοναδικότητα. Αγοράζοντας προϊόντα από ένα μικρό, ανερχόμενο brand, αποκτάς μια σχέση προσωπική με τον δημιουργό, αφού γνωρίζεις ποιος έφταιξε το ρούχο που φοράς και έχεις την επιλογή να το προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα ή να βάλεις και την προσωπική σου πινελιά, και αυτό είναι σίγουρα κάτι μοναδικό. Επιπλέον, το πάντρεμα μοναδικών κομματιών με προϊόντα μαζικής παραγωγής μπορούν να «γεννήσουν» πολύ πρωτότυπους και ξεχωριστούς συνδυασμούς.

Πώς οραματίζεστε το MAnnequin;
Ξεκινήσαμε το MAnnequin δειλά και διστακτικά αλλά με τον καιρό μπήκαν οι βάσεις πάνω στις οποίες άρχισε να αναπτύσσεται, να γίνεται πιο δημιουργικό και να μας γεμίζει ενέργεια. Στο μέλλον θέλουμε να το δούμε να ανθίζει και να εξαπλώνεται ακόμα περισσότερο. Άλλωστε αυτό μας δίνει την δύναμη για να συνεχίσουμε! Είναι απίστευτα όμορφο το να βλέπεις ότι η δουλειά σου πιάνει τόπο στο χαμόγελο μιας ικανοποιημένης πελάτισσας.

Τι σημαίνει για εσάς η λέξη λαχταριστό;
Λαχταριστό για εμάς είναι κάτι, που ο κόσμος να χαλάσει πρέπει να το αποκτήσουμε/γευτούμε/ζήσουμε!!!