Οι παστέλ ιστορίες της “Andsmilestudio” μοιάζουν να έχουν βγει από παραμύθι

1

Τη λένε Victorija, μένει στο Λονδίνο, της αρέσει πολύ ο καφές και η ζωγραφική και έχει δημιουργήσει έναν από τους πιο όμορφους "παράλληλους" κόσμους, χρησιμοποιώντας απλά την φαντασία και τα πινέλα της.

Δεν θυμάμαι πως και πότε ακριβώς την ανακάλυψα, αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι έβλεπα συχνά στο tumblr τις πανέμορφες και θλιμμένες φιγούρες αγαπημένων μου ηρώων όπως του Snape (ένας είναι, δεν νομίζω να χρειάζεται επεξήγηση), της Clementine από το Eternal Sunshine of a Spotless mind και των Royal Tenenbaums.

Λίγο τα παστέλ χρώματα, λίγο η *κοινή μας* λατρεία στους ήρωες του Wes Anderson, η Victorija έγινε μια από τις αγαπημένες μου illustrators και τον τελευταίο καιρό της χαρίζω αβίαστα τα like μου στο instagram καθημερινά.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, χρησιμοποιεί κυρίως χρώματα ακουαρέλας και τελειοποιεί digitally τα σχέδια της, τα οποία και μετατρέπει σε χειροποίητες καρφίτσες, notebook, prints για κάδρα ακόμα και washi tape. Οι τιμές ξεκινάνε από 3 λίρες και μπορεί να φτάσουν μέχρι 85 λίρες για τα custom made.

(Περιττό να πω, ότι δεν ήξερα ΠΟΙΑ σκίτσα της να βάλω- γιατί πραγματικά τα βρίσκω όλα πανέμορφα)

Αν πάλι δεν σου αρέσει κάποια από τις έτοιμες φιγούρες η Victorija αναλαμβάνει custom made artworks και καρφίτσες.

Σε περίπτωση όμως που είσαι φανατικός της ποπ κουλτούρας και σου αρέσει να έχεις πράγματα εμπνευσμένα από τις αγαπημένες σου σειρές, ετοιμάσου να ξοδέψεις αρκετά χρήματα, γιατί η Victorija καλύπτει όλα τα γούστα καθώς θα βρεις ήρωες από το Game Of Thrones μέχρι το X- Files και το Sherlock.

Μπορείς να τσεκάρεις περισσότερα σχέδια εδώ.

(Θα έβαζα και άλλες φωτογραφίες αλλά κρατήθηκα!)